10de FEA Clinic

Beste collega's

Graag kondigen we de 10de editie van de FEA clinic aan dat doorgaat op vrijdagavond 6 en zaterdag 7 maart 2020. 

Jaarlijks hebben we naast onze gekende sponsors een hoofdsponsor en dit jaar is het terug de beurt aan de Nederlandse hoefijzerfabrikant Werkman. Deze heeft laatstleden enkele clinics georganiseerd rond het nieuwe meetsysteem Black. Ondertussen zijn er al enkele updates doorgevoerd en zijn we natuurlijk nieuwsgierig om wat resultaten te zien. Daarom komt Bernie Prins langs om het systeem nog eens te demonsteren en ons natuurlijk de data te tonen wat we dus mogelijk kunnen vertalen in een aanpassing van ons beslag. Bernie is hoefsmid en werkt actief mee om het Black meetsysteem op punt te zetten. 

Op vrijdagavond worden er wat cases besproken waarbij de paarden mbv het Black meetsysteem een aangepast beslag kregen. Natuurlijk zijn we benieuwd naar de tips en tricks dat Bernie toepast in zijn dagelijkse activiteit.

Op zaterdag worden er enkele paarden met Black gemeten en beslaan en gaan we achteraf in de aula de data bespreken.

Jan Krogh voorziet een paard van de Flap shoe en vertelt ons ook waarom hij graag met dat soort beslag werkt. Hopelijk geeft het resultaat van Black ons een positief beeld omtrent het beslag.

Gert-Jan Salm toont ons tussendoor wat smeedtrucjes dat we in onze dagelijkse activiteit kunnen gebruiken zoals verschillende soorten opzet, brede takken (onion)...

 

Inschrijven kan terug door storting van 

90€ voor de vrijdagavond

150€ voor de vrijdagavond en de zaterdag

Voor de overnachting vragen we jullie om zelf de kamer te boeken. Op die manier kan je een kamer delen wat terug voordeliger is om de kosten te drukken.

Via volgende link kan je aan speciaal tarief een kamer boeken, enkel de datum (6/3 tot 7/3) opgeven, beschikbaarheid checken en reserveren.

Boeken via deze link:

https://www.hiexpress.com/redirect?path=hd&brandCode=EX&localeCode=nl&regionCode=630&hotelCode=GNTBE&numberOfAdults=1&numberOfRooms=1&_PMID=99801505&GPC=FEA&cn=no&viewfullsite=true

rekeningnummer BE87 0688 9200 9094

 

FEA team

 

 

Locatie HIEX Gent/Fac. Diergeneeskunde

Sponsored by:

icar_maniago.jpg